Aktivitete

CERMONINE E DIPLOMIMIT 2018-2019

18.10.2019Kolegji Universitar “Wisdom” pati kënaqësinë që në përputhje me rregulloren dhe statutin e institucionittë diplomonte për vitin akademik 2018-2019, një plejadë të shkëlqyer prej 125 studentësh, në disaPrograme studimi: Bachelor në Drejtësi, Psikologji, Financë-Bankë dhe Menaxhim Biznesi, ...
Lexo Më Shumë...

Filloi sot viti akademik 2019-2020 në Kolegjin Universitar “Wisdom”

Për të njëmbëdhjetin vit me radhë edhe sot, Kolegji Universitar “Wisdom” hapi dyert e auditoreve tëinstitucionit për të mirëpritur studentët, të cilët nisën vitin akdemik 2019-2020. Të privilegjuar se jemizgjedhur nga maturantë me rezultate shumë të mira, të rinj ambiciozë dhe kërkues, si dhe ...
Lexo Më Shumë...