Aktivitete

Projekti Erasmus+

23-27 Tetor, Gus Albania organizoi fazën e tretë të projektit Erasmus+ 2016, Key Action 2 , "Get Start , Challenges always comes before solutions". Partnerët e ketij projekti, GUS Gruppo Umana Solidarietà (Itali), Αντιγόνη-Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης(Greqi),AFAD (Turqi) dhe GUS Albania ( ...
Lexo Më Shumë...

Marreveshje Bashkepunimi GUS Albania - Kolegji Universitar Wisdom

Më datë 28.09.2017 ora 11.00 në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom ”, në kuadër të aktiviteteve të realizuara nga Zyra e Burimeve Njerëzore Karrierës dhe Jetës Studentore u organizua një takim me Përfaqësuesit e Organizates GUS Albania, dhe Zv Rektorit : Prof. Asoc. Dr. Naim Meçalla, ...
Lexo Më Shumë...

Vendimi i ASCAL per AKREDITIMIN INSTITUCIONAL

Kemi kënaqësinë që në emër të Rektorit Prof. Dr. Lush Perpali dhe Adminitratores Znj. Ketrina Paskali, t᾽ju shprehim mirënjohjen për punën dhe përkushtimin e përbashkët për të arritur objektivin e vendosur, akreditimin e Kolegjit Universitar "Wisdom". Arritëm të akreditoheshim nga Agjencia ...
Lexo Më Shumë...

Ceremonia e Diplomimit 2017

Lexo Më Shumë...

Fillimi i vitit akademik 2017-2018

 
Lexo Më Shumë...