Aktivitete

Kolegji Universitar "Wisdom"

Më datë 25 Janar 2021 ,në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Edukimit, studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom” ishin të ftuar për bashkëbisedim të hapur me presidentin e Republikës së Shqipërisë z.Ilir Meta në ambjentet e presidencës.Pjesëmarrës ne bashkebisedim ishin një përfaqësi e Rrjetit ...
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM NË SHKRIM DHE MENAXHIM PROJEKTESH

Sot më 22 Janar 2021 në K U “Wisdom” Trajnim në SHKRIM DHE MENAXHIM PROJEKTESH.Trajnim në SHKRIM DHE MENAXHIM PROJEKTESHOrganizohet nga Kolegji Universitar WisdomFillimi i trajnimit 22 JanarCdo të Premte, ora 15:00 - 18:00Kohëzgjatja 8 javë Ҫmimi për trajnim 150 EuroPjesëmarrësit do të pajisen me ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Klinika psikologjike “Urtësia” në bashkëpunim me departamentin e Psikologjisë në KU “Wisdom” organizuan ditën e enjte date 21 Janar një takim në platfomën “Zoom” me psikologen e njohur Lorela Garuli. Autore e disa librave Garuli prezantoi njërin prej tyre me titull “Zbulo fëmijën ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Në Kolegjiun Universitar "Wisdom" duke respektuar distancat rregullat e autoriteteve për COVID u diplomua brezi i parë i studentëve të programit të studimit me karakter profesional”Agjent i Pasurive të Paluajtshme” i akredituar së fundmi maksimalisht 6 vite nga ASCAL.
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM, Kolegji Universtar "Wisdom"

Në datën 24 Dhjetor u zhvillua leksioni në zoom, Instituti "Për Aktivizëm dhe Ndryshim Social" në bashkëpunim me Kolegjin Universitar "Wisdom" organizuan trajnim me eksperte Znj. Baisa Sefa. Ky aktivitet u realizua më mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri.Në këtë ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Në Kolegjiun Universitar "Wisdom" duke respektuar distancat rregullat e autoriteteve për COVID u diplomua brezi i parë i studentëve të programit të studimit me karakter profesional”Agjent i Pasurive të Paluajtshme” i akredituar së fundmi maksimalisht 6 vite nga ASCAL.
Lexo Më Shumë...