Aktivitete

Seminar

Më datë 30-31 Janar 2020 në ambientet e Kolegjit Universitar “Wisdom” Fakulteti i Drejtësisë, departamenti i së drejtes publike në bashkëpunim me zyrën e NJKSHMJ u realizua një seminar në fushen e së drejtës Romake. E ftuar si personel akademik pranë departamentit të së drejtës publike ishte ...
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM

Sot në 29 Janar 2020, Njësitë e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë të Kolegjit Universitar Wisdom në bashkëpunim me Qendrën "Klinika Ligjore Wisdom” realizuan trajnimin me temë: "Huamarrje e Zgjuar dhe Kontratat me Institucionet e Microcreditit". E ftuar ishte Znj.Vjollca Muçaj PHDc, ...
Lexo Më Shumë...

Njohje me praktikat e punës

Ditën e sotme studentët e programit “Agjent i Pasurive të Pauajtshme” dhe “Asistent Juridik” në Fakultetin e Drejtësisë Kolegji Universitar “Wisdom” zhvilluan një vizitë një ditore në ambjentet e Agjencisë Imobiliare CENTURY21Action, në kuadër të njohjes së praktikës së punës ...
Lexo Më Shumë...

Internship pranë Agjencisë CENTURY21

Në ambjentet e Agjencisë CENTURY21 Expert studentja jonë e Programit të Studimit me karakter profesional Agjent i Pasurive të Paluajtshme Aleksja Zgura mori çertefikatën e kryerjes me sukses të internshipit pranë kësaj Agjencie. CENTURY21 është një kompani lider në tregun global dhe vendas në ...
Lexo Më Shumë...

Trajnim me studentët e programit me karakter profesional "Agjent i Pasurive te Plauajtshme"

Në datën 21 Janar 2020 studentët e vitit të parë dhe të dytë të programit të studimit me karakter profesional “Agjent i Pasurive të Pauajtshme” në Fakultetin e Drejtësisë,Kolegji Universitar “Wisdom” realizuan trajnimin një ditor me temë: “Shitja dhe Marketimi në Pasuritë e ...
Lexo Më Shumë...

Transnational Meeting nr.4 & Workshop

Në kuadër të projektit Erasmus + ‘Cultural Studies in Business’ u zhvillua në Tiranë,më datë 17 Janar 2020, Transnational Meeting nr.4, ku partnerët e këtij projekti si ; Italia, Kroacia, Maqedonia e Veriut, Portugalia, Lituani dhe JUMP diskutuan për vazhdimësinë e këtij projekti dhe realizimin e ...
Lexo Më Shumë...

Transnational Meeting nr.4

Më datë 18 Janar 2020, në kuadër të projektit Erasmus + ‘Cultural Studies in Business’ u zhvilluanë Kolegjin Universitar WISDOM, dita e dytë e Transnational Meeting nr.4. Partnerët si ; Italia,Kroacia, Maqedonia e Veriut, Portugalia, Lituania dhe JUMP diskutuan për vazhdimësinë e këtijprojekti,dhe ...
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM

Në datën 15 Janar 2020 u realizua trajnimi me studentët e programit me karakter profesional,studentët e “Agjent i Pasurive të Paluajtshme” dhe ” Asistent Administrativ”.I ftuar ishte z.Besard Rusi, një nga aksionerët e kompanisë Remax Albania and Kosovo.Broker i disa zyrave Remax në Tiranë.Ai solli ...
Lexo Më Shumë...

Workshop në Fakultetin e Ekonomisë,Biznesit dhe Turizmit Cvite Fiskovica Split,Kroaci

Në datat 14&15 Janar 2020 studentët e bachelor dhe master të degës Menaxhim Biznes në Kolegjin Universitar Wisdom morën pjesë në workshop e organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë,Biznesit dhe Turizmit Cvite Fiskovica 5,21000 Split,Kroaci.Në të dyja ditët u zhvilluan workshope dhe trajnime me këto ...
Lexo Më Shumë...