Aktivitete

Konferencë shkencore nderstudentore 30.01.2018

Studentët e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, Departamenti i Psikologjisë, në prezantimin e temave të tyre në ditën e parë të Konferencës Shkencore Ndërstudentore: “PROBLEMET PSIKOLOGJIKE TEK TË RINJTË SI EDHE PERSPEKTIVA EKONOMIKE E TË RINJVE SHQIPTARË NË KUADËR TË SHKËMBIMEVE ...
Lexo Më Shumë...

Konference date 24.01.2018

Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom, në bashkëpunim me QSHRT/ ARCT Qendra Shqiptare për Rehabilitimin e Traumës dhe Torturës organizuan tryezën me temë  "Statusi i munguar i viktimave të regjimit komunist, më date 24.01.2018 në Kolegjin Universitar Wisdom.
Lexo Më Shumë...

Caktimi dhe zbatimi i masave të sigurimit personal

Leksion i hapur zhvilluar në KU “Wisdom”, me Prof. As. Dr. Kosta Gazeli, me studentët e vitit të tretë Bachelor,Drejtësi. Leksioni me temë “Caktimi dhe zbatimi i masave të sigurimit personal” u zhvillua në kuadër të lëndës ”E Drejta e Procedurës Penale”.
Lexo Më Shumë...

Çertifikata e Akreditimit në nivel institucional për KU "Wisdom" deri në vitin 2020.

Çertifikata e Akreditimit në nivel institucional për KU "Wisdom" deri në vitin 2020.
Lexo Më Shumë...

Vizite ne Pediatri

Studentët e KU "Wisdom", në një vizitë në spitalin e Pediatrisë për të shpërndarë dhuratat e përgatitura me shumë dashuri prej tyre për festat e fundvitit.
Lexo Më Shumë...