Vazhdon mësimi në distancë në " Kolegjin Universitar Wisdom”Mësimi në distancë kaloi javën e pestë dhe i ka realizuar pritshmëritë . Mesimi online ka funksionuar shumë mirë duke kapërcyer vështirësitë e fillimit të përshtatjes si në drejtim të studenteve ashtu dhe pedagogeve me këtë metodologji të re të mësimdhënies online.Me nje bashkëveprim dhe mbështetje maksimale nga ana e pedagogëve jo vetëm gjatë orarit mësimor por dhe në orë të tjera gjatë këtyre ditëve.