Kolegji Universitar "WISDOM" falenderon shumë televizionin FAX NEWS për pasqyrimin live të leksionit online me teme "COVID-19 dhe ndikimi në sistemin gjyqësor Britanik" me të ftuar: Gazetarin e mirënjohur dhe Juristin në Britaninë e Madhe Z.Kujtim Vani, Ish-Studenti i Fakultetit të Drejtësisë në Kolegjin Universitar "Wisdom".