Klinika psikologjike “Urtësia”, Kolegji Universitar Wisdom organizoi ditën e hënë datë 29 Mars,ora 17:00 në platformën “Zoom” leksionin e hapur me temë “Intervista dhe vlerësimi klinik”. Leksioni u drejtua nga psikologu klinik Ilir Havolli i cili është njëkohësisht edhe Kryetar i Shoqatës së Psikologëve të Kosovës.