KONFERENCËN KOMBËTARE ONLINE

"10 Maj Dita Kombëtare e Drejtësisë dhe Ofrimi i Shërbimeve Ligjore Në Kohë Pandemie".

Qendra “Klinika Ligjore Wisdom” dhe Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar “Wisdom” organizuan Konferencën Kombëtare Online me temë: "10 Maj Dita Kombetare e Drejtësisë dhe Ofrimi i Sherbimeve Ligjore Në Kohë Pandemie".

Nderoi me pjesëmarrjen e saj Znj.Etilda GJONAJ, Ministre e Drejtësisë së RSH