DAR Tirana ka organizuar veprimtarinë "Ditët e informimit të maturantëve" në datat 19.02.2018- 02.03.2018. Falenderojmë stafin dhe studentët e Kolegjit Universitar "Wisdom" për pjesëmarrjen dhe kontributin për promovimin e Kolegjit tonë. Janë të ftuar studentët të marrin pjesë edhe në ditët në vijim nga ora 13.30-18.00 në Gjimnazin Qemal Stafa.