Kolegji Universitar “Wisdom” me një histori suksesi 20 vjeçare

 
Parimi universal i qëndrueshmërisë së çdo sipërmarrjeje është tradita dhe cilësia. Vënë në kontekstin edukativ të Arsimit të Lartë ky parim bëhet edhe më sfidues, por jo i pamundur për t'u përmbushur.

 
 
 
 
 
 

 

Who We Are

 
 
 
 
 

 

Facts and Statistics

 
 
 
 
 
 

200

 

 
Graduated students each year
 
 
 
 
 
 
 
 
 

83%

 

 
of students choose Wisdom again for their second cycle studies
 
 
 
 
 
 
 

88%

 

 
of students are employed immediately after graduation
 
 
 
 
 
 
 
 
 

95%

 

 
of students complete the university study cycle on time
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Social networks

 
 
Kontakt
 

 
Rruga Medar Shtylla, Komuna e Parisit 1000 Tiranë
 
+355(0)42200063
 
Email:Info@wisdom.edu.al