Aktivitete

TRJANIM NE BOSNIA HERZEGOVINA

Në kuadër të projektit Erasmus + i financuar nga European Union është organizuar  një trajnim për studentët në Bosnia Herzegovina ku Shqipëria është përfaqësuar nga studentët e Kolegjit Universitar Wisdom, përkatesisht studentët Marlin Hoxha dhe Ardit Loka. Pas aplikimit online janë përzgjedhur për ...
Lexo Më Shumë...

DITET E INFORMIMIT

Kolegji Universitar "Wisdom" ka marrë pjesë në aktivitetin "Ditët e Informimit, Këshillimit të Karrierës" në datat 18-22 Shkurt 2020,të organizuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së bashku me Drejtorinë e Arsimit Tiranë. Stafi i Kolegjit Universitar "Wisdom", së bashku me Rektorin Prof....
Lexo Më Shumë...

KONFERENCË

Në 13 Shkurt 2020 në Kolegjin Universitar"Wisdom" u zhvillua Konferenca Kombëtare me temë: “Thyej Tabune: Qarku Vicioz i Çështjeve të Shëndetit Mendor dhe Dhuna Familiare në Shqipëri” e organizuar nga  Shoqata “Në Dobi të Gruas Shqiptare” & The Ballkanista/Alice Taylor në bashkëpunim me Kolegjin ...
Lexo Më Shumë...

JAVA E INTEGRITETIT

Java e Integritetit, e mbajtur në Tiranë në datat 3-11 shkurt ka mbyllur punimet e saj në 11 Shkurt mes debateve dhe propozime për luftën kundër korrupsionit.Në Konferencën e organizuar nga Dhoma Ndërkombëtare e Tregtisë në Shqipëri, u kërkua bashkëpunim dhe koordinim për betejën kundër ...
Lexo Më Shumë...

Seminar

Më datë 30-31 Janar 2020 në ambientet e Kolegjit Universitar “Wisdom” Fakulteti i Drejtësisë, departamenti i së drejtes publike në bashkëpunim me zyrën e NJKSHMJ u realizua një seminar në fushen e së drejtës Romake. E ftuar si personel akademik pranë departamentit të së drejtës publike ishte ...
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM

Sot në 29 Janar 2020, Njësitë e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë të Kolegjit Universitar Wisdom në bashkëpunim me Qendrën "Klinika Ligjore Wisdom” realizuan trajnimin me temë: "Huamarrje e Zgjuar dhe Kontratat me Institucionet e Microcreditit". E ftuar ishte Znj.Vjollca Muçaj PHDc, ...
Lexo Më Shumë...

Njohje me praktikat e punës

Ditën e sotme studentët e programit “Agjent i Pasurive të Pauajtshme” dhe “Asistent Juridik” në Fakultetin e Drejtësisë Kolegji Universitar “Wisdom” zhvilluan një vizitë një ditore në ambjentet e Agjencisë Imobiliare CENTURY21Action, në kuadër të njohjes së praktikës së punës ...
Lexo Më Shumë...

Internship pranë Agjencisë CENTURY21

Në ambjentet e Agjencisë CENTURY21 Expert studentja jonë e Programit të Studimit me karakter profesional Agjent i Pasurive të Paluajtshme Aleksja Zgura mori çertefikatën e kryerjes me sukses të internshipit pranë kësaj Agjencie. CENTURY21 është një kompani lider në tregun global dhe vendas në ...
Lexo Më Shumë...

Trajnim me studentët e programit me karakter profesional "Agjent i Pasurive te Plauajtshme"

Në datën 21 Janar 2020 studentët e vitit të parë dhe të dytë të programit të studimit me karakter profesional “Agjent i Pasurive të Pauajtshme” në Fakultetin e Drejtësisë,Kolegji Universitar “Wisdom” realizuan trajnimin një ditor me temë: “Shitja dhe Marketimi në Pasuritë e ...
Lexo Më Shumë...

Transnational Meeting nr.4 & Workshop

Në kuadër të projektit Erasmus + ‘Cultural Studies in Business’ u zhvillua në Tiranë,më datë 17 Janar 2020, Transnational Meeting nr.4, ku partnerët e këtij projekti si ; Italia, Kroacia, Maqedonia e Veriut, Portugalia, Lituani dhe JUMP diskutuan për vazhdimësinë e këtij projekti dhe realizimin e ...
Lexo Më Shumë...
Previous[ Page 2 of 15 ]Next