Aktivitete

Leksioni i hapur me temë “Psikologjia Policore”

Sot më, 27.03.2019 u zhvillua me sukses në Kolegjin Universitar “Wisdom” leksioni i hapur me temë “Psikologjia Policore” me lektoren Dr.Lediana Xhakollari.                                                                                        
Lexo Më Shumë...

Studentët e KU " Wisdom " në një udhëtim të organizuar me rastin e përfundimit të Sezonit të Dimrit të provimeve.

Lexo Më Shumë...

Donacion per gjimnazin Besnik Sykja

Donacion per gjimnazin Besnik Sykja Kolegji Universitar "Wisdom" dhuroi për gjimnazin Besnik Sykja pesë kompjutera dhe 106 tituj librash për bibliotekën e këtij gjimnazi.
Lexo Më Shumë...