Klinika Ligjore dhe Njësia e Kërkimit Shkencore dhe Marrëdhënieve me Jashtë në Fakultetin e Drejtësise në KUW në kuader të implementimit të marrëveshjes me studion Ligjore “Drilona Bara” realizuan sot trajnimi me eksperten znj Drilona Bara, e cila trajnoi studentët e programeve profesionale dy vjeçare “Asistent Juridik”. Trajnimi ishte në formë imporivizimi rolesh mes avokatë, klient dhe gjykates gjithashtu u diskutuan edhe çështje të tjera sesi studentët duhet të hartojnë dhe përpilojne një kërkese-padi, memo etj. Ky trajnim nxiti shumë diskutime dhe realizoi me efikasitet punën në grupe mes studentëve dhe trajnueses.
Në fund studentet u pajisën me certifikata.