Aktivitete

KONFERENCE NDERKOMBETARE

Në datën 25 Nëntor 2020 u zhvillua Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “A NEW PERSPECTIVE FOR UNIVERSITIES IN EUROPE. THE ALBANIAN PROCESS 2020” e organizuar nga Kolegji.Universitar ‘Wsidom’ konferencë në bashkëpunim me partnerët e universiteteve europiane, e implementuar në kuadër të projekti ...
Lexo Më Shumë...

KONFERENCE NDERKOMBETARE

Në datën 24 Nentor 2020 u zhvillua Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “A NEW PERSPECTIVE FOR UNIVERSITIES IN EUROPE. THE ALBANIAN PROCESS 2020” e organizuar nga Kolegji.Universitar ‘Wsidom’ konferencë në bashkëpunim me partnerët e universiteteve europiane, e implementuar në kuadër të projekti ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Instituti "Për Aktivizëm dhe Ndryshim Social" dhe Qendra "Klinika Ligjore Wisdom" organizuan në Kolegjin Universitar"WISDOM" trajnimi me temë "VETTINGU" me eksperte Znj. Baisa Sefa, këshilltare në Këshillin e Lartë Gjyqësor. Ky aktivitet u realizua më mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të ...
Lexo Më Shumë...

Promovimi i librit më të ri në treg të autores Iris Halili me titull "Lideri nuk lind... bëhet".

Ditën e djeshme Klinika psikologjike "Urtësia" dhe Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë dhe Njësinë e Kërkimit Shkencor organizuan online promovimin e librit më të ri në treg të autores Iris Halili me titull "Lideri nuk lind... bëhet". Gjatë ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar " Wisdom"

In the frame of Erasmus + project, KA 2, Cultural Studies in Business, Wisdom University College ended today the last day of the second multiplier event, National Conference with the title proposed by the project “The future of Europe and the CSB Curricula in the Bologna Process”. Many professors ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

In the frame of Erasmus + project, KA 2, Cultural Studies in Business, Wisdom University College is organizing the second multiplier event, National Conference with the title proposed by the project “The future of Europe and the CSB Curricula in the Bologna Process”. Many professors showed interest ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar " Wisdom"

Më 28 Tetor 2020 Kolegji Universitar "WISDOM" u përfaqësua në "Forumin Ballkanik kundër Antisemitizmit 2020" nga pedagogët e Fakultetit të Drejtësisë; Meri Kraja, Gerta Gjeta, Irna Dobi dhe Alban Duraj.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar " Wisdom"

Më 28 Tetor 2020 në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom” u zhvillua procesi i zgjedhjeve për anetarë senati akademik.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "WISDOM"

Sot dhe çdo ditë në ambjentet e K U “Wisdom” !Sezoni i provimeve ka vijuar sipas programit, duke respektuar te gjitha rregullat e pandemisë.Mos harroni,Maskat me vete dhe distancim social!
Lexo Më Shumë...

Trajnimi, i akredituar nga Urdhri i Psikologut

Përfundoi sot trajnimi, i akredituar nga Urdhri i Psikologut , me temë "Psikoterapia Kognitive Bihejviorale përmes interneti për depresionin" me Prof.Ass.Naim Fanaj. Nxitoni të regjistroheni në trajnimin e radhës " Trauma dhe Çrregullimi i Stresit Post Truamtik : Diagnoza, rrjedha dhe trajtimi " ...
Lexo Më Shumë...
[ Page 1 of 18 ]Next