Kolegji Universitar "WISDOM" më 28 Maj 2020 organizoi leksion online me temë: " Tirana 100 vjet kryeqytet "
Kishim kënaqësinë të kishim të ftuar Historianin,Drejtor i Arkivit Qendror te FA ne Ministrine e Mbrojtjes Prof.Asoc.Dr.Teki Kurti dhe Historianin Prof.Asoc.Dr. Çlirim.