Instituti "Për Aktivizëm dhe Ndryshim Social" dhe Qendra "Klinika Ligjore Wisdom" organizuan në Kolegjin Universitar"WISDOM" trajnimi me temë "VETTINGU" me eksperte Znj. Baisa Sefa. Ky aktivitet u realizua më mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri.Në këtë trajnim morën pjesë studentët e Fakultetit të Drejtësisë dhe Asistentit Juridik të cilët do të pajisen me çertifikata.