Sot, më datë 21.05.2019, Kolegji Universitar “Wisdom”, organizoi nje vizitë në ambjetet e
fabrikës së Coca Cola, Tiranë.
Studentë të Departamentit të Psikologjisë dhe Ekonomisë vizituan ambjentet e fabrikës Coca
Cola si dhe, u njohën me marketingun, që ofron kompania e Cola Cola.