Aktivitete

CSB, CULTURAL STUDIES IN BUSINESS

Në bazë të vendimit te Ministres së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve, për mbylljen e institucioneve arsimore deri në pëerfundim të pandemisë Covid 19, Kolegji Universitar Wisdom filloi procesin e zhvillimit të mësimit on-line.Kujdes të veçantë i është kushtuar lëndës se re me zgjedhje në kuadër të ...
Lexo Më Shumë...

MESIMI ONLINE

{"text":"Të dashur studentë!Në emër të Kolegjit Universitar \"Wisdom\" uroj të jeni mirë me shëndet Ju dhe të afërmit Tuaj! U bënë 3 javë që Profesorët dhe studentët nuk janë takuar fizikisht në auditoret e Kolegjit tonë. Gjatë kësaj kohe, studentët kanë marrë leksionet nëpermjet e-mail-it, ...
Lexo Më Shumë...

MESIMI ONLINE

Kolegji Universitar Wisdom uron ta kalojmë sa më lehtë këtë situatë të vështirë!Një falenderim vjen për gjithë stafin akademik të K U “Wisdom”, i cili vazhdon mësimin online dhe komunikimin e përditshëm me studentët. Ne ju qëndrojmë pranë studentëve tanë në këto ditë duke mos u shkëputur nga ...
Lexo Më Shumë...

TAKIM ME STAFIN AKADEMIK

Në datën 5 Mars 2020 u realizua një takim i organizuar nga Specilistja e Këshillimit të Karrierës dhe Jetës Studentore dhe IT e K U Wisdom, ku ishte  ftuar i gjithë stafi akademik i Kolegjit Universitar Wisdom për të diskutuar mbi mbarëvajtjen e website si dhe rrjeteve sociale të K U Wisdom.Gjatë ...
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM NE MALIN E ZI

Në kuadër të projektit Erasmus + i financuar nga European Union është organizuar  një trajnim për studentët në Malin e Zi ku Shqipëria është përfaqësuar nga studentët e Kolegjit Universitar Wisdom, përkatesisht studentet Anxhela Muça dhe Altea Malaj. Vajzat ishin pjesë e trajnimit  që zgjati nga ...
Lexo Më Shumë...

TRJANIM NE BOSNIA HERZEGOVINA

Në kuadër të projektit Erasmus + i financuar nga European Union është organizuar  një trajnim për studentët në Bosnia Herzegovina ku Shqipëria është përfaqësuar nga studentët e Kolegjit Universitar Wisdom, përkatesisht studentët Marlin Hoxha dhe Ardit Loka. Pas aplikimit online janë përzgjedhur për ...
Lexo Më Shumë...

DITET E INFORMIMIT

Kolegji Universitar "Wisdom" ka marrë pjesë në aktivitetin "Ditët e Informimit, Këshillimit të Karrierës" në datat 18-22 Shkurt 2020,të organizuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së bashku me Drejtorinë e Arsimit Tiranë. Stafi i Kolegjit Universitar "Wisdom", së bashku me Rektorin Prof....
Lexo Më Shumë...

KONFERENCË

Në 13 Shkurt 2020 në Kolegjin Universitar"Wisdom" u zhvillua Konferenca Kombëtare me temë: “Thyej Tabune: Qarku Vicioz i Çështjeve të Shëndetit Mendor dhe Dhuna Familiare në Shqipëri” e organizuar nga  Shoqata “Në Dobi të Gruas Shqiptare” & The Ballkanista/Alice Taylor në bashkëpunim me Kolegjin ...
Lexo Më Shumë...

JAVA E INTEGRITETIT

Java e Integritetit, e mbajtur në Tiranë në datat 3-11 shkurt ka mbyllur punimet e saj në 11 Shkurt mes debateve dhe propozime për luftën kundër korrupsionit.Në Konferencën e organizuar nga Dhoma Ndërkombëtare e Tregtisë në Shqipëri, u kërkua bashkëpunim dhe koordinim për betejën kundër ...
Lexo Më Shumë...

Seminar

Më datë 30-31 Janar 2020 në ambientet e Kolegjit Universitar “Wisdom” Fakulteti i Drejtësisë, departamenti i së drejtes publike në bashkëpunim me zyrën e NJKSHMJ u realizua një seminar në fushen e së drejtës Romake. E ftuar si personel akademik pranë departamentit të së drejtës publike ishte ...
Lexo Më Shumë...
[ Page 1 of 15 ]Next